Geef jezelf een veilig gevoel met het alarmsysteem van Sipac

Altijd iemand die in de buurt is om te helpen

Met de Sipac Alarmcentrale is er altijd iemand die je helpt in een noodsituatie, ook de medewerkers op onze klantenservice kunnen tijdens vragen of een storing direct handelen. De meeste meldingen en/of storingen worden dan ook opgelost binnen 10 minuten zonder noodzaak van een locatiebezoek.

de alarminstallatie stuurt continu haar status door naar onze meldkamer, welke direct kan waarnemen of er iets niet gaat zoals het zou moeten.
Uiteraard kan er zelf ook een directe melding worden gedaan voor paniek, brand of een medisch noodgeval, ook al staat het systeem niet ingeschakeld!

Door heel Nederland zijn we te vinden

Door ons partnernetwerk zijn we door heel Nederland snel ter plaatse, voor installatiewerk, onderhoud of een storing zijn wij dus altijd snel ter plaatse.

Wist u dat bij het aanmelden van een nieuwe klant, je als bestaande klant 2 maanden gratis meldkamerverbinding kunt verdienen? Geef een nieuwe klant bij ons aan en wij zorgen voor een leuke korting als bedankje!

Ook huisdieren zijn in combinatie met een alarmsysteem geen probleem

Dankzij onze bewegingsmelders die instelbaar zijn op huisdieren zijn huisdieren tot 25 kg geen enkel probleem voor onze alarmsystemen. Mocht u toch grotere huisdieren hebben, kunnen we andere onderdelen plaatsen zoals schokdetectie, glasbreukmelders of zelfs speciale melders die buiten de woning een inbraak kunnen detecteren!